sensors co2

SenseAir CO2 sensoren

De SenseAir K30 CO2 Engine is een CO2 sensor die kan worden gebruikt voor diverse meet- en controle toepassingen. De K30 is een sensor met 2 analoge en 2 digitale Output signalen. Op de website van SenseAir vind u uitgebreide informatie ( technische specificaties, handleiding, software) over deze sensor.

Get Price

Chat With WhatsApp

SenseAir CO2 sensoren

SenseAir heeft diverse CO2 sensoren in behuizingen en OEM sensors die ingebouwd worden in ventilatiesystemen om deze aan te sturen. U kunt een aantal 'hardlopers' bestellen via het bestelformulier of via onze u geïnteresseerd bent in één van de overige CO2 sensoren…

Get Price

Chat With WhatsApp

Sensor Technology: Humidity, CO2, Flow & …

CO2. E+E's years of experience in sensors and thin-film technology lead to highest quality non-dispersive infrared (NDIR) CO2 measuring cells. The cells with gold-plated light path are assembled in state-of-the-art clean rooms and represent the prerequisite for highly accurate and long term stable CO2 …

Get Price

Chat With WhatsApp

Sensoren voor NO2 | Samen meten aan luchtkwaliteit

Er zijn sensoren om CO2 te meten. Voor binnen zijn er diverse kant-en-klaar sensoren te vinden via bijvoorbeeld Bol of Amazon. In huis of op werk, zou het interessant kunnen zijn om CO2 te meten. Binnen kunnen de concentraties snel hoger worden, bijvoorbeeld als er veel mensen in een ruimte zijn en de ventilatie slecht is.

Get Price

Chat With WhatsApp

Sensoren voor opgeloste zuurstof, CO₂ en ozon

Sensoren voor opgeloste zuurstof, CO₂ en ozon. Optical and amperometric DO sensors provide in-line measurements for the monitoring of oxygen levels, with limited maintenance. In-line CO2 sensors provide real-time measurement to monitor CO2 accumulation in bioreactors or beverage carbonation levels. Dissolved ozone sensors utilize rapid ...

Get Price

Chat With WhatsApp

SenseAir CO2 sensor - Luchtreinigers

SenseAir, CO2 detectie en Indoor Air Quality metingen. De luchtkwaliteit binnen meten, het is het grootste hedendaagse werkgebied van SenseAir. Ze leveren meters en sensoren voor huishoudelijke, commerciële en industriële toepassingen. Met haar co2 meters en Indoor Air Quality meters (IAQ-meters) maakt SenseAir een goed inzicht in het binnenmilieu mogelijk..

Get Price

Chat With WhatsApp

CO2 sensoren - CaTeC

CO 2 sensoren zijn in de tuinbouw van groot belang voor het doseren van de juiste hoeveelheid CO 2. De hoeveelheid die toegediend moet worden is vaak afhankelijk van de hoeveelheid groeilicht die aanwezig is in een kas. De CO2 sensoren meten in parts per million en dat is alleen te bereiken met de juiste nauwkeurigheid door gebruik te maken van Infra Rood sensoren.

Get Price

Chat With WhatsApp

SenseAir CO2 sensoren

SenseAir heeft diverse CO2 sensoren in behuizingen en OEM sensors die ingebouwd worden in ventilatiesystemen om deze aan te sturen. U kunt een aantal 'hardlopers' bestellen via het bestelformulier of via onze u geïnteresseerd bent in één van de overige CO2 sensoren, dan kunnen wij deze voor u bestellen.

Get Price

Chat With WhatsApp

Professional gas sensing solution supplier with over 30-year gas sensor manufacturing experience Contact Us